Στην ECOCRAFT, η επιτυχία δεν ορίζεται μόνο από αριθμούς,

αλλά με γνώμονα την ποιοτική εξυπηρέτηση.

Η εταιρεία ECOCRAFT ιδρύθηκε το 2004 και έχει εδραιωθεί δυναμικά στον χώρο του αναλώσιμου εξοπλισμού για χώρους εστίασης, ξενοδοχειακών μονάδων, ενώ παράλληλα παρέχει μια ευρεία γκάμα ειδών οικιακής χρήσης.

Με αφετηρία έναν υψηλό δείκτη ανάπτυξης και τη συνεχή αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών, στην ECOCRAFT συνεργάζεται μια καταρτισμένη ομάδα ανθρώπινου δυναμικού διάφορων ειδικοτήτων, με κοινό στόχο την παροχή μιας εξατομικευμένης, σταθερής και δυνατής λύσης στον πελάτη.

Λειτουργούμε με τη βαθιά γνώση του πόσο σημαντικό είναι για μία επιχείρηση να εξυπηρετείται σφαιρικά και να χτίζει συνεργασίες εμπιστοσύνης και με διάρκεια, καθώς και τις ανάγκες ενός νοικοκυριού για ελεγμένα, εγγυημένα ποιοτικά προϊόντα, σε ασυναγώνιστες τιμές.

Στον ενημερωμένο Κατάλογο μας στο site μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μια ευρεία γκάμα σε συσκευασίες τροφίμων, αναλώσιμα εστίασης, είδη ξενοδοχείου, εργαλεία καθαρισμού, χαρτικά, απορρυπαντικά, τρόφιμα, είδη ατομικής προστασίας και υγιεινής, καθώς και επιλογές σε υπηρεσίες εξατομικευμένων εκτυπώσεων.

Στόχοι μας στην ECOCRAFT είναι η μείωση του κόστους, η συνεχής ικανοποίηση του καταναλωτή και η ένταξη στην επανάσταση της βιώσιμης καθημερινότητας. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας εξυπηρετήσουμε ταχύτατα για οποιαδήποτε ανάγκη παρουσιαστεί εντός λεκανοπεδίου Αττικής.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας εξυπηρετήσουμε ταχύτατα για οποιαδήποτε ανάγκη παρουσιαστεί εντός λεκανοπεδίου Αττικής.

Το ωράριο λειτουργίας μας είναι Δευτέρα - Παρασκευή 8:00 - 18:00 όπου μπορείτε να μας καλέσετε για οποιαδήποτε πληροφορία στο τηλέφωνο : 211-1829617