Επιστροφές Προϊόντων

1) Στην περίπτωση όπου είναι αποδεδειγμένα σφάλμα της εταιρίας, δηλαδή έχει σταλθεί λανθασμένο προϊόν ή το προϊόν είναι ελλαττωματικό, τότε το προϊόν επιστρέφεται με δικά μας έξοδα και μπορεί να αντικατασταθεί με άλλο είδος ή να σας επιστραφεί το αντίστοιχο ποσό χρημάτων, κατόπιν ειδοποίησης σας εντός 5 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή.

2) Στην περίπτωση που δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, και απλά το προϊόν δεν είναι της αρέσκειας του πελάτη, τότε ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει το προϊόν εντός των επόμενων 5 εργάσιμων ημερών με έξοδα αποστολής τα οποία επιβαρύνουν τον ίδιο.

Επιμέρους όροι επιστροφών 
I. Οι επιστροφές γίνονται δεκτές κατόπιν συνεννοήσεως και εφόσον τα προϊόντα δεν έχουν χρησιμοποιηθεί και βρίσκονται αναλλοίωτα στην αρχική τους συσκευασία.
II. Σε περίπτωση ανοιχτής ή χρησιμοποιημένης συσκευασίας και γενικότερα, σε οποιαδήποτε περίπτωση αλλοίωσης της αρχικής τους κατάστασης, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
III. Μη αποδεκτά προς επιστροφή ή αντικατάσταση είναι και όλα τα διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας προϊόντα.


Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω email στο info@ecocraft.gr είτε μέσω τηλεφώνου στο 211-1829617.


Οι επιστροφές των χρημάτων γίνονται εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από εμάς. Για την επιστροφή των χρημάτων σας πρέπει να μας δηλώσετε τον λογαριασμό στον οποίον θέλετε να πραγματοποιηθεί η κατάθεση. Απαραίτητα αποδεικτικά για την επιστροφή είναι η απόδειξη λιανικής. Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου η επιστροφή πρέπει να συνοδεύεται με δελτίο αποστολής.


Πριν την επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@ecocraft.gr ή στο 211-1829617.


Διεύθυνση επιστροφής προϊόντων είναι: Λεωφόρος Τατοΐου 360, Αχαρνές, 136 72


Ακύρωση Παραγγελιών

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, εφόσον επιθυμείτε, χωρίς επιβάρυνση, με την προϋπόθεση ότι δεν έχει πραγματοποιηθεί η αποστολή των προϊόντων από το κατάστημα μας, και με χρονικό περιθώριο 8 εργάσιμων ωρών (εργάσιμες ώρες θεωρούνται οι ώρες λειτουργίας του φυσικού καταστήματος, δηλαδή 9:00-18:00, Δευτέρα- Παρασκευή).